Buikbanden – top5 leukste webshops

Lees hier ook:

Top5 leukste webwinkels met buikbanden

1) Buikbanden.com

buikbanden-com Dit is een webshop die zich uitsluitend op buikbanden richt. Bij buikbanden.com vind je dus een enorme collectie aan buikbanden die je boven je kleding kan dragen. Van prints tot tekst! Je kan ook je eigen buikband maken. Als het hier niet is, bestaat het mogelijk niet. Hieronder maar een paar voorbeelden die ik aller mooiste vond, maar kijk op de website want er is een schat aan buikbanden te vinden!


buikbanden-com-1 01a-Buikband-006 buikbanden-com3 buikbanden-com4


2) Bulbby

bulbbyDeze webwinkel biedt o.a. buikbanden met een aantal teksten en plaatjes erop. De collectie is zeker niet zo groot als bij de no 1, maar je kan wel een mooie buikband zelf maken want de ontwerp mogelijkheden zijn best groot. Je kan dus je eigen tekst en kleur kiezen die bij een plaatje hoort. De webshop heeft een eenvoudig systeem om je buikband zelf te ontwerpen. Ze kunnen ook rompertjes en andere kleding bedrukken.


bulbby-buikband1buikband-bulbby-2 bulbby-buikband3


3) noppies

noppiesNoppies is bekend van hele zachte stoffen en als je iets echt anders dan anders zoekt voor je buikband, mag je deze webwinkel niet links laten liggen. De collectie van buikbanden is niet groot maar zulke buikbanden kom je nergens anders tegen. Naast buikbanden biedt noppies natuurlijk nog meer positiekleding

buikband-noppies-1 buikband-noppies-2 buikband-noppies-4 buikband-noppies-3


4) Neuf Mois Belle

neufmoisbelleNaast een groot assortiment aan zwangerschapskleding biedt Neuf Mois Belle ook buikbanden. De collectie is niet zeer bijzonder maar je kan zowel decoratieve buikbanden kopen als buikbanden voor onder je kleding. De decoratieve buikbanden zijn allemaal kant-en-klaar en je kan geen eigen tekst erop zetten.

buikband-zwart-g_1-nmb carriwel_support_belt_1-nmb carriwell_buikband_white-nmb i_love_papa-nmb


5) Bellyfashion

bellyfashion Bij bellyfashion.nl vindt je geen enorme collectie van buikbanden. Ze hebben maar een paar die je onder je kleding kan dragen. Zelf vond ik zo’n steun buikband niet zo prettig. Ze hebben ook support topjes en dat was juist wel comfortabel voor mij maar het is zeker persoonlijk. Alles is beschikbaar in verschillende kleuren.


bellyfashion1-buikband bellyfashion3-buikband bellyfashion-buikband

Waar kan je nog meer buikbanden kopen?

ikenmijnkind babysupershopeu

Ik heb een webshop met buikbanden…

Heb je een webshop met buikbanden en wil je in dit overzicht opgenomen worden? Laat het ons even weten

Wil je op de hoogte blijven van andere top5 winkels met zwangerschapsbenodigdheden van onze lijst? Abonneer op eZwangerschapskalender updates. Lees hier alle voordelen.

 

Waarom heb je een buikband nodig?

Of het echt nodig is of niet moet je zelf weten. Het is een totaal andere categorie van noodzaak dan bijv. foliumzuur. Er zijn twee typen buikbanden: onder je kleding en bovenop je kleding.

Op je kleding

Het kan handig zijn om een buikband te hebben. In mijn tweede en derde trimester kon ik dus mijn favoriete t-shirts gewoon aan met een buikband daarbij. Zo heb je geen blote buik en je hoeft minder positiekleding te hebben.

Onder je kleding

Dat is puur om ondersteuning aan je dikke en zware buik te geven.

Hoe lang ga je een buikband gebruiken?

Dit is ook afhankelijk van hoe het bevalt :). Want je kan al vanaf tweede trimester tot het eind van je zwangerschap een buikband aandoen. Ze rekken in principe niet.

zwanger week 28