Gratis babydoos – Het enige complete overzicht online

Er zijn veel verschillende babydozen verkrijgbaar, op deze pagina een zo compleet mogelijk overzicht voor Nederland en Belgie.

blijedoos

Populairste babydoos in Nederland

Het krijgen van een baby veranderd je leven ingrijpend. Naast alle andere veranderingen heb je ineens behoefte aan producten die je normaal nooit kocht. Een eenvoudig voorbeeld zijn luiers, babyshampoo, hydrofiel luiers, draagdoeken, en allerhande babyspullen. De fabrikanten van deze babyproducten bieden daarom vaak een gratis babydoos aan, zodat je hun producten vast kan uitproberen. Ze hopen natuurlijk dat je dan voor hun producten kiest. Dat hoeft natuurlijk niet! Het staat je helemaal vrij om na het gebruiken van de gratis aangeboden producten je eigen keuze te maken. Heel vaak volstaat een huismerk, maar geeft een bekend merk toch net even dat extra beetje vertrouwen. Vaak verlangen ze in ruil voor deze producten je email adres, soms je thuis adres. Klinkt goed toch?

 

Gratis babydoos: de blije doos

blijedoosDe blije doos is onderdeel van het WIJ cadeaupakket en bestaat al sinds 1974, dus er is een kans dat je moeder deze zelf ook ontvangen heeft. Het WIJ cadeaupakket is gratis en bestaat uit nuttige cadeaus voor moeder en kind waaronder:

 • de blije doos, met daarin o.a. een pak Pampers, Philips Avent fles, Prénatal sokjes, de special Geboorte, en nog veel meer!
 • het magazine WIJ Jonge Ouders tijdens zwangerschap en eerste maanden na geboorte, het hoogst gewaardeerde jonge ouders blad met een rapportcijfer van 8.1!
 • gratis mutsje met naam van kind

Aanvragen (alleen als je zelf zwanger bent) doe je hier. Je ontvangt een persoonlijk ophaalbericht om de blije doos op te halen bij een Prénatal filiaal naar keuze.

Ben je niet zelf zwanger, maar ken je iemand die deze doos wel kan gebruiken? Stuur deze pagina dan door!

Gratis babydoos: de Ouders van Nu Zwangerbox

Wat je krijgt bij ouders van Nu is afhankelijk van de fase van je zwangerschap.

Wanneer aangevraagd?Wat krijg je?
Tot 8 maanden zwangerZwanger special, Zwanger- en babybox
Vanaf de 8e maandBabybox

Zwanger special

De zwanger special van Ouders van nu is een interessant tijdschrift vol inspiratie en informatie voor aanstaande moeders. Deze krijg je na je aanmelding gratis toegestuurd. Vanaf je 13e week krijg je hem binnen enkele werkdagen, anders moet je wachten tot je 13e week. ouders_van_nu_box_150x150

Zwanger- en Babybox

De zwanger– en babybox zitten vol gratis (merk) producten voor aanstaande moeders en pasgeboren baby’s, tijdschriften en kortingsbonnen. De Boxen kan je gratis afhalen bij een Etos bij jou in de buurt. Aanvragen doe je hier.

Limango

Gratis babydoos - limangoGeen gratis babydoos, maar wel interessant als je geinteresseerd bent in koopjes! Neem eens een kijkje bij Limango, lekker rondkijken in een online shop waar je overal tot maar liefst 70% korting krijgt! Iedere dag biedt Limango nieuwe verkoopacties aan. Nadat je hebt ingeschreven krijg je direct toegang. Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Je bent na het inschrijven tot niets verplicht, gewoon even rondkijken is ook leuk! Let op: verkoopacties zijn altijd maar 2-4 dagen en in beperkte hoeveelheid beschikbaar. Kijk hier maar. Veel plezier!

 

Gratis babydoos bij de Plus supermarkt: KiekeboeBox

De PLUS is een van de supermarkten in Nederland met een gratis babydoos. PLUS noemt dit de Kiekeboebox. Je kan deze bij Plus ophalen met het originele geboortekaartje. De producten in de doos vertegenwoordigen een waarde van € 40,-!Gratis babydoos - kiekeboebox doos met kostprijs

De Kiekeboebox is gevuld met producten die goed van pas komen tijdens de kraamtijd. Van luiers tot babydoekjes en van babyvoeding tot wasmiddel. Naast deze producten zijn er ook waardebonnen toegevoegd voor de volgende levensfase van je kindje.

Voorwaarden:

 • Je ontvangt alleen een Kiekeboebox als je in het folderverspreidingsgebied van een PLUS supermarkt woont.
 • Je dient het geboortekaartje van je baby tot uiterlijk een maand na de geboorte in te leveren.

Gratis babydoos van Kruidvat: de Baby & Mama tas

Naast de supermarkten heeft de kruienierszaak Kruidvat ook een eigen babydoos. Kruidvat noemt dit de Baby & Mama tas. Deze mag je zelf vullen met de volgende producten: Kruidvat Newborn luiers (18 stuks), een Kruidvat Koelbijtring en Kruidvat Verzorgende creme(100 ml). Daarnaast ontvang je ook nog een kortingscode om je eigen foto’s op een stickervel t.w.v. €1,99 te laten afdrukken.Gratis babydoos - kruidvat

Na de geboorte van je baby ontvang je nog veel meer voordeel op het assortiment babyproducten van Kruidvat. En je ontvangt een kortingscode voor een GRATIS fotocadeau.

Voorwaarde:

 • Om de Baby & Mama tas en extra voordeel te ontvangen, moet je in het bezit zijn van een geregistreerde Jouw extravoordeelkaart.

Gratis babydoos van Hoogvliet

Lever binnen 1 maand het geboortekaartje in bij de Hoogvliet bij jou in de buurt en ontvang een pakket dat bestaat uit diverse leuke cadeautjes en een voordeelboekje. In het voordeelboekje dat staat veel babyvoordeel. In totaal omvat het pakket gratis producten ter waarde van € 35,00 passend bij iedere groeifase van je kindje. Kijk even hier op de website van Hoogvliet voor de actievoorwaarden.

Gratis babydoos van de Jan Linders supermarkt: het Cadeaupakket

Jan Linders is een van de supermarkten in Nederland met een gratis babydoos. Het Jan Linders supermarkt Cadeaupakket bevat een gratis babypakket t.w.v. 25 euro. Vraag het babypakket van Jan LindersGratis babydoos - Jan Linders aan via deze link, binnen twee weken na de geboorte van uw baby. Je ontvangt dan binnen drie weken een ansichtkaart thuis. Kom samen met de deze kaart en uw geboortekaartje het pakket ophalen in jouw Jan Linders supermarkt.

Gratis babydoos – Jumbo

De Jumbo heeft sinds kort ook een gratis babydoos. Het Hallo Mama Cadeaupakket. Vul hiervoor dit formulier in. Na ontvangst van je bewijs van inschrijving kun je daarmee het tutteldoekje Ko-nijn, de Why’s Zwangeragenda en de Mama Baby Special ophalen bij de dichtstbijzijnde Jumbo.

Gratis babydoos Baby-Dump Cadeaupakket

Tegen inlevering van een compleet ingevulde bon ontvang je in één van de 14 Baby-Dump winkels cadeaupakket met allerlei leuke spulletjes voor je baby. De babydoos is gratis, zonder koopverplichting.

Gratis babydoos – geboortedoos van baby en tiener megastore

In de geboortedoos van de baby en tiener megastore kan je het eerste tandje, haarlokje, schoentjes en foto’s bewaren. Je kan deze gratis afhalen in 1 van de winkels van de baby en tiener megastore in Sliedrecht of Capelle aan den Ijssel. Vul hier je gegevens in.

Gratis babydoos – Babystartpakket voor ouders die het niet zo breed hebben.

Leef je op of onder de armoedegrens? Bij deze stichting kan je gratis een starterspakket aanvragen. Lees even goed de voorwaarden of je in aanmerking komt, voor je aanvraagt.

Startkid van de Stichting Slimme boefjes

Het is geen gratis babydoos maar goedkoper kan het echt niet. Voor een symbolische bijdrage krijg je alles wat de kraamzorg adviseert om te hebben. Het is bedoeld voor jonge moeders die het niet zo breed hebben. Alles is tweede hands maar van goede kwaliteit en nog prima om verder te gebruiken. Kijk op de website van de stichting voor beschikbare opties.

Winacties

Mamaplaats heeft bijna iedere week een winactie met unieke prijzen. Denk aan kinderwagens, dagje uit, speelgoedpakketten, etc. Aanvragen doe je hier.

Alleen in Belgie verkrijgbaar

Gratis babydoos – De paarse en de roze Doos

Er zijn 5 geschenkpaketten vol waardevolle informatie, cadeautjes, persoonlijke aanbiedingen en stalen en kortingsbonnen van grote merken. Deze geschenkpakketten zal je steeds ontvangen op de belangrijkste momenten.

 • De Paarse Doos – tijdens je zwangerschap,
 • De Roze Doos – bij de geboorte,
 • De Blauwe Doos – als je kindje 4 tot 5 maanden is,
 • De Groene Doos – als je kindje 1 jaar wordt,
 • De Gele Doos – als je peuter naar de eerste kleuterklas gaat,…

Vraag ze hier aan.

Gratis babydoos – Felicitatiedienst Geboortepakket

Verwachten jullie binnenkort gezinsuitbreiding of ken je iemand die gezinsuitbreiding verwacht vraag dan het gratis Geboortepakket, met al gauw een waarde van 75 euro, aan door dit formulier in te vullen.

Voordat er van de baby en de kraamtijd genoten kan worden zal de babyuitzet aangeschaft moeten worden. Wat komt dan niet beter tot z’n recht dan tijdig het gratis voordeelpakket voor geboorte bij ons aan te vragen. Het voordeelpakket wordt door onze hostess altijd vrijblijvend en zonder aankoopverplichtingen voor de bevalling persoonlijk aangeboden en bestaat uit diverse waardebonnen van plaatselijke ondernemers, ondersteund met leuke kadootjes/premiums en/of documentatiemateriaal die door de ondernemers ter beschikking worden gesteld.

Oproep

Op deze pagina geven we een zo compleet mogelijk overzicht van alle winkels die een gratis babydoos aanbieden. We controleren deze site regelmatig. Weet je nog meer winkels die een gratis babydoos aanbieden? Staat er een gratis babydoos in de lijst die niet meer verkrijgbaar is? Laat het ons weten in de comments of via het contact formulier op de site. Zo help je ons en de andere bezoekers om dit overzicht zo compleet en actueel mogelijk te houden!