Herinner-dingen-doos – geef ruimte aan je herinneringen

Zorg dat al je dierbare dingen een mooie en veilige plek in je huis krijgen met de Herinner-dingen-doos en the sweet deal die ik alleen voor de lezers van eZwangerschapskalender heb geregeld.

IMG_8709 Toen ik mijn eerste zwangerschapstest heb gedaan en die positief bleek te zijn, heb ik direct een foto ervan gemaakt. Een paar dagen later heb ik mini sokjes gekocht om mezelf steeds te herinneren aan het feit dat ik zwanger was. Ik heb digitale versies van alle echo’s en mijn zwangerschapskaart. Maar nu, meer dan 2 jaar verder kijk ik niet meer naar die digitale beelden. Ik ga regelmatig door een gedrukte album met maar een paar foto’s van het jaar dat onze zoon ter wereld is gekomen.

IMG_8710Van zijn eerste dagen, weken en maanden heb ik een aantal echte dingen bewaard: die sokjes, zijn geboortekaartjes, alle kaarten die hij heeft gekregen en een door zijn tante gemaakt t-shirt. Eerst stond het in een mooie cadeau doos op zijn kamer, maar op een bepaald moment kwamen er steeds meer dingen bij en ik moest al die herinner-dingen verhuizen naar… een verhuisdoos. Niet ideaal. Zeker lelijk en ik hoop dat we geen muizen op zolder gaan krijgen want dan zijn al die herinner-dingen in een groot gewaar.

Maar ik heb al een perfecte oplossing gewonden! De Herinner-dingen-doos!

  • HDD_sfeerbeeld2_medium
  • HDD_sfeerbeeld1_medium
  • Herinnerdingendoos
  • Herinnerdingendoos

In de Herinner-dingen-doos kan je al je meest dierbare dingen bewaren. Veilig, want het is een van hout gemaakte doos. Georganiseerd want het heeft kleine en grote ruimtes om dingen in te doen. En mooi want Jochem kan hem voor je personaliseren. Je kan nog meer over dezze unieke bewaardoos lezen op de website van Jochem. Er zijn veel varianten beschikbaar dus ga even in de webwinkel van Herinner-dingen-doos snuffelen en ik weet zeker dat je de perfect doos kan vinden.

En the sweet deal is dat ik Jochem heb gevraagd om speciaal voor de lezers van eZwangerschapskalender een extraatje toe te voegen: een houten hartjes doosje om kleine dierbare spulletjes in te doen en die in de Herinner-Dingen-Doos te bewaren.

Hartjesdoosje_dichtHartjesdoosje_open

Als je de herinner-dingen-doos wilt bestellen en het houten hartje doosje gratis wil krijgen, vraag nu the sweet deal code aan.en geef deze door bij jouw bestelling in de Herinner-dingen-doos winkel.

[contact-form-7 id=”5793″ title=”contact-HDD”]