Positiekleding – de top 5 leukste winkels

Lees hier ook:

Top5 leukste webwinkels met positiekleding

1) Neuf Mois Belle

neufmoisbelleIn het Frans betekent neuf mois belles: negen maanden mooi. De webshop is ontstaan doordat de oprichtster het zat was dat ze nergens mooie zwangerschapskleding kon kopen. De winkel heeft werkelijk alles voor de zwangere vrouw.

Merken: Noppies, Queen Mum, Mama Licious, Love2wait, Fragile, Esprit, Boob, 9 Fashion, Belly Button, Cache Coeur, Amoralia, Little Company, Emma Jane, Mami, Mama Band, Weleda, Seraphine, BESS, Hotmilk, Bobux, Mamawear, Sisters, Les Ultraviolettes

Hieronder maar een paar voorbeelden van wat ik zelf super leuk vond, maar kijk in de webwinkel want er is veel meer daar te vinden.

positiekleding-neufmoisbelle-zwangerschapstop positiekleding-neufmoisbelle-zwangerschapsbroek positiekleding-neufmoisbelle-zwangerschapsjurk positiekleding-neufmoisbelle-zwangerschapsvest


2) Bellyfashion

bellyfashionbellyfashion.nl specialiseert zich helemaal in de zwangere vrouw. Er is zelfs een sectie met trouw en feestkleding. Voor diegenen die in de buurt van Zoetermeer wonen: er is een showroom BellyFashion Live! in Zoetermeer waar je de kleding kan passen.

Merken: Love2Wait, mamalicious, Noppies, Queen mum, Esprit, Tiffany Rose, Sisters, Anita Maternity, Fischer, Carriwell, mama-wear, Cache Coeur, Supermom, Seraphine, Petit Amour, Charlie Choe, PregO, Mamsy, BellaBand, BellyFashion, Proud MaMa, Uitg. Snor, Poppedop, Funmum, Linique

Hieronder maar een paar voorbeelden van wat ik zelf super leuk vond, maar kijk in de webwinkel want er is veel meer daar te vinden.

positiekleding-bellyfashion-blouse positiekleding-bellyfashion-zwangerschapsbroek positiekleding-bellyfashion-zwangerschapsjurk positiekleding-bellyfashion-zwangerschapsjas


3) noppies

noppiesNoppies heeft een enorm assortiment van 3 merken. Hier kom je echt mooie en chique positiekleding tegen. Strakke en elegante kleding voor diegenen die ook tijdens hun zwangerschap professioneel er uit moeten zien. Een echte aanrader.

Merken: Noppies, Esprit, Supermom

Hieronder maar een paar voorbeelden van wat ik zelf super leuk vond, maar kijk in de webwinkel want er is veel meer daar te vinden.
positiekleding-noppies-blouse positiekleding-noppies-zwangerschapsbroek positiekleding-noppies-zwangerschapsjurk positiekleding-noppies-zwangerschapsvest


4) kleertjes.com

kleertjesKleertjes.com is een winkel die o.a. positiekleding aanbiedt. Ze hebben een groot en gevarieerd assortiment van bekende merken.

Merken: Love2wait, Mama Licious, Noppies, O’Neill, Queen mum, Speedo

Hieronder maar een paar voorbeelden van wat ik zelf super leuk vond, maar kijk in de webwinkel want er is veel meer daar te vinden.

positiekleding-kleertjes-top positiekleding-kleertjes-broek positiekleding-kleertjes-jurk positiekleding-kleertjes-jas


Waar kan je nog meer positiekleding kopen?

ikenmijnkindMerken: Anita , LOVE2WAIT , Mama-Licious , Mamaband, Medela , Proud Mama, Supermom

v-en-dMerken: Dorothy Perkins, Hunkemöller, HOTmilk, Mama Licious

 

 


Ik heb een webshop met positiekleding…

Heb je een webshop met positiekleding en wil je in dit overzicht opgenomen worden? Laat het ons even weten

Wil je op de hoogte blijven van andere top5 winkels met zwangerschapsbenodigdheden van onze lijst? Abonneer op eZwangerschapskalender updates. Lees hier alle voordelen.
Heb je inspiratie nodig voor je positiekleding outfits? Ik heb een hele Pinterest board voor je klaar staan!

Volg het bord Positiekleding en outfits inspiratie van Karolina van Karolina op Pinterest.

 

Waarom heb je positiekleding nodig?

Je gaat groeien! Vanaf eind eerste trimester… begin tweede trimester gaat je broek krap zitten of mogelijk gaat hij helemaal niet meer dicht. Je kan van alles proberen maar uiteindelijk stel je alleen het onvermijdelijke uit.

1In positiekleding ben je veel comfortabeler dan in te grote kleding

Te grote kleding is… overal te groot en te wijd. Positiekleding is speciaal gemaakt zodat je buik ruimte heeft om te groeien maar op andere plekken zit het strak, netjes en comfortabel.

2In mooie positiekleding heb je meer zelfvertrouwen

Het gekke is dat het beide kanten op werkt. Dus je krijgt een goed gevoel en meer zelfvertrouwen als je er goed uitziet en je ziet er beter uit als je zelfvertrouwen hebt en in een goede stemming bent.

3

Gewone kleding rekt te veel uit

In mijn tweede zwangerschap heb ik een experimentje gedaan en gewone, rekbare kleding gekocht. Ik dacht als mijn buik daarin past, kan ik het later ook aan. Maar helaas… mijn dikke duik is verdwenen en aan mijn jurkjes kan je nog steeds zien waar die zat 🙁

Hoe lang ga je positiekleding gebruiken?

Dit is afhankelijk van je figuur :). Want bij sommige figuren heb je snel een zwangerschapsbroek nodig terwijl bij de andere je nog een paar weken langer kan doorlopen in je gewone broek.

Ook nadat de baby al geboren is… want je weet het misschien nog niet – na de bevalling is je buik niet zo maar weg en de eerste paar weken ga je nog steeds in je positiekleding rondlopen. Bij de ene duurt het maar 2 á 3 weken en bij anderen (bij mij) bijna 6 weken.

positiekleding 39 weken zwanger