Voor partners

eZwangerschapskalender.nl is continue op zoek naar partnerpagina’s. Wil je met ons samenwerken, lees dan verder over de mogelijkheden.

Onze  kernwaarden

kernwaardenHier zijn onze kernwaarden:

 1. Wij stellen onze lezers centraal en daarom willen wij vooral betrouwbare, unieke en interessante inhoud leveren.
 2. Wij houden van uitgebreide artikelen waar alles in zit.
 3. Wij hebben sterke meningen over zaken maar wij geven het duidelijk aan dat dit onze mening is en niet “de waarheid”.
 4. Wij houden van een praktische aanpak.

Als je onze kernwaarden deelt, kunnen wij iets voor elkaar beteken in de volgende vormen:

 • gastblogpost
 • expert aan het woord
 • aandacht via Social Media
 • linkruil

Heb je een ander idee hoe wij samen kunnen werken? Laat het weten! We staan open voor nieuwe ideeën.

Bij elke vorm van samenwerking gaan we een link naar je pagina met je logo in de sectie “Onze partners” opnemen en verwachten we een vergelijkbare link-opname door de partner.

Gastblogpost

Onze website is nog niet compleet. Heb je een unieke expertise rond de zwangerschap en wil je een uitgebreid en volledig artikel voor ons schrijven? Dat kan.

Op dit moment zijn wij op zoek naar auteurs die een uitgebreid artikel over de volgende ontwerpen willen schrijven:

 • zwangerschapscursussen
 • zwangerschapsdieet
 • miskraam
 • veilig zwanger (wat mag en wat mag niet)
 • prenatale onderzoeken
 • bevalling

Heb je iets anders bedacht? Laat het weten. Neem eerst contact met ons op voor je begint met schrijven.

Gastblogpost voorwaarden

 1. Je artikel moet uniek zijn. Je tekst of delen daarvan mogen niet op andere platforms gepubliceerd worden. Zo wel vóór publicatie op eZwangerschapskalender.nl als daarna.
 2. Je heb de expertise om zo’n artikel te schrijven. Je kan ook ervaring deskundige zijn, maar dat willen wij ook graag aan onze lezers duidelijk vermelden.
 3. Je artikel moet uitgebreid zijn en je onderwerp in diepte gaan of je vermeld belangrijk en relevant nieuws op jouw expertise gebied. Gebruik zo veel mogelijk algemene taal en geen vakjargon. Als je niet zeker bent of je artikel uitgebreid genoeg is, neem contact met ons op. Dan kunnen we er samen naar kijken.
 4. Je mag geen affiliate links in een gastblogpost gebruiken.
 5. Je gastblogpost zal binnen 1 tot 3 kliks beschikbaar voor onze lezers zijn. Mogelijk ook vanaf meerdere plekken op onze website.
 6. Bij een gastblogpost op onze site, schrijven wij een gastblogpost op jouw site. Wij verwachten een website met een vergelijkbaar gebruikersverkeer. Wil je onze cijfers zien? Kijk op ons bedrijf blog. Wij willen natuurlijk ook een kijkje in jouw eigen cijfers hebben.

Expert aan het woord

Als je geen tijd of zin hebt voor een uitgebreid artikel, dan kunnen we samenwerken in een wat minder uitgebreide vorm. Je kan deel nemen aan een gedeelte van een artikel binnen je expertise of een tip voor een van de zwangerschapskalender weken aanleveren. Dus je levert een kort stukje aan en wij voegen het toe aan het al bestaande artikel. Jouw tekst komt daar tussen tekst van andere auteurs te staan met een duidelijke verwijzing dat dit van jou is (een foto/logo met je (bedrijfs)naam en link naar je pagina of e-mail).

Neem eerst contact met ons op voor je begint met schrijven.

Expert aan het woord-voorwaarden

 1. Je stukje moet uniek zijn. Je tekst of delen daarvan mogen niet op andere platforms gepubliceerd worden. Zo wel vóór publicatie op eZwangerschapskalender.nl als daarna.
 2. Je heb de expertise om zo’n stukje te schrijven. Je kan ook ervaring deskundige zijn, maar dat willen wij ook graag aan onze lezers duidelijk vermelden.
 3. Je mag geen affiliate links in je tekst gebruiken.
 4. Wij bepalen waar jouw stuk tekst het best geplaatst kan worden.
 5. Als je expert-stukken aanlevert schrijven wij expert aan woord stukjes voor jouw website. Wij verwachten een website met een vergelijkbaar gebruikersverkeer. Wil je onze cijfers zien? Kijk op ons bedrijf blog. Wij willen natuurlijk ook een kijkje in je eigen cijfers hebben.

Aandacht via Social Media

Heb je een uitgebreid bijpassend Social Media profiel? Dan kunnen wij elkaar ook helpen. eZwangerschapskalender is aanwezig en actief op Twitter (@ezwangerschapsk), Facebook (EZwangerschapskalender) en YouTube (eZwangerschapsklndr). Binnen deze vorm van samenwerking gaan we elkaar volgen, liken etc. verder kunnen wij elkaars campagnies via Social Media promoten. Denk aan shout-outs, berichten over kortingen en speciale acties.

Neemt contact met ons op voor meer informatie.

Aandacht via Social Media-voorwaarden

 1.  Het gaat vooral over een geschikte Social Media-profiel dus jouw publiek. Zelf zijn we steeds bezig om de juiste volgers groep aan te spreken. Als veel zwangere vrouwen je volgen, heb je een Social Media-profiel dat voor ons interessant is.
 2. Verdere voorwaarden zullen we in overleg bepalen.

Linkruil

Wij kunnen nog altijd een good-old linkruil doen mits je website relevant voor onze lezers is, en onze website relevant voor jouw lezers.

Neem hierover contact met ons op.