29 weken zwanger

naar zwangerschap week 28naar zwangerschap week 29naar zwangerschap week 30naar zwangerschap week 31inschrijven_50x74

29 weken zwanger lengte-kruin-stuit 75x75 29 weken zwanger gewicht baby 75x75 29 weken zwanger gewichttoename moeder 75x75

Het gewicht van de baby is gemiddeld 1250 g. De lengte van de baby van kruin tot stuit is 26 cm, de totale lengte is 37 cm.

kinderwagen-new 100x100

Een kinderwagen is straks zeer handig om te hebben. Zoek nu alvast een kinderwagen die bij je past.

29 weken zwanger ontwikkeling baby

Je baby groeit en met elke week wordt hij zwaarder door het onderhuidse vet. Zijn huid wordt ook steeds meer roze door de vet opbouw.

Nu dat je 29 weken zwanger bent krijgt je baby een eigen karakter. Zo is het mogelijk om op de echo te zien hoe hij zijn gezicht in grimas beweegt of hoe hij fronst.


abonneer-new-100x100
Interessant? Je kan dit ook elke week per email ontvangen. Abonneer voor de updates van eZwangerschapskalender.nl

29 weken zwanger ontwikkeling bij jou

  • 29 weken zwanger graham_en_sheila

Foto credit Graham and Sheila on Flickr

Nu je 29 weken zwanger bent neemt jouw gewicht ook snel toe. Misschien heb je continue trek? Wil je continue snoepen? Zorg dat je altijd paar stukjes fruit mee hebt.

Heb je je baby vandaag kunnen voelen? Zo nee, ga rustig zitten of liggen en probeer contact te maken. Is je baby nog steeds heel erg rustig, bel met je verloskundige of arts.

Lees hier de volledige lijst van de zwangerschapskwalen van het derde trimester.


ezwangerschapskalender-foto_100x100

Tip van Karolina voor als je 29 weken zwanger bent

Een kinderwagen is een hele grote kostenpost bij de babyaankopen. Soms moet je hem ook weken van te voren bestellen. Nu dat je 29 weken zwanger bent, is het tijd om het onderzoek naar een geschikte kinderwagen te beginnen. Past hij in jullie achterbak? Hoe zwaar is hij? Gaan jullie een nieuwe kopen? Lees alles over de keuze van een kinderwagen in mijn post over kinderwagens. Als je wilt weten wat ik zelf heb gekozen en of ik er tevreden mee ben, lees mijn review van Maxi Cosi Mura 4.

Jouw deadline: het is handig om de kinderwagen te hebben als je baby er al is, maar je gaat de eerste week toch niet naar buiten met je baby om te wandelen…


Je bent al 29 weken zwanger. Lees over de kraamweek en verzorgen van de pasgeboren baby

zwanger week 29

Fotocredit: Izzy Fotografie

Mogelijk denk je net zoals ik – ik ga langzaam door de zwangerschapskalender heen, en daarna met een babykalender verder. Maar dat is gewoon niet hoe het werkt. Lees nu alvast over alles wat er op je afkomt als je baby er al is op mijn website krabbels op de muur. Zo wordt het mogelijk minder eng, en beperk je je eigen frustraties.


Mijn zwangerschap

29 weken zwanger

Karolina: Ik kon niet wachten tot ik een dikke, zwangere buik zal hebben. Nu ik 29 weken zwanger was, was het zover. Maar langzaam maar zeker wilde ik er ook wel weer vanaf. Lees verder…

Handige links voor deze week