Zwangerschapsfotografie en babyfotografie

Laat je herinneringen niet vervagen…


1Hou je zwangerschapsherinneringen vast
Geloof me. 2 jaar na de geboorte van jullie kind ben je al veel vergeten. Laat staan na 5 jaar, 10 jaar… Hou het vast voor jezelf, voor je partner en voor jullie kindje.

2

Het begin van het derde trimester is het beste moment
Dan ben je het mooist en het meest stralend zwanger. Het is duidelijk dat je zwanger bent maar je bent nog niet zo ontzettend moe van al dat gewicht. Dit is dus het moment!

3Zelf kan je het echt niet
Je kan het proberen maar meestal is het effect ondergeschikt of matig op zijn best. Verspeel deze unieke tijd niet en laat je zwangerschapsfotografie door een professionele fotograaf verzorgen. Ja, het kost wat maar dan heb je ook wat.

zwanger week 35

Alleen voor jou heb ik speciale aanbiedingen geregeld

Regio Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht

zwangerschapsfotografieCreatief en stoer zwangerschapsfotografie
met Izzy Fotografie

bekijk meer fotos

Regio Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Utrecht

Zwangerschapsshoot-1421Ontspannen en puur zwangerschapsfotografie en newbornfotografie
met Louise Mars

bekijk meer fotos

regio Noord-Holland

wim robat

Bijzonder zwart-wit fotografie
met Wim Robat

bekijk meer fotos


karolina-contact

Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik geen zwangerschapsfotosessie gehad. Alle foto’s zijn door mijn man gemaakt. Deze kan je ook in “Mijn zwangerschap” blogs zien. Ik vond het vooral duur en je heb al genoeg dingen die je voor je baby moet kopen. Nadat de zwangerschap voorbij was, wilde ik een jaarfotoalbum maken en er was niet echt een foto waarvan ik dacht… O ja! Zo was het. Die wil ik erbij hebben. Tijdens mijn tweede zwangerschap wist ik het beter! Ik heb een sessie geboekt direct nadat mijn buik wat groter werd en de herinnering van mijn tweede zwangerschap leeft nog steeds heel sterk bij mij.

Karolina – eigenaresse eZwangerschapskalender en mama van 2 kinderen

Wat moet ik me voorstellen bij zo’n zwangerschapsfotosessie?

Iedere fotograaf heeft zijn eigen werkwijze dus het gaat altijd net wat anders. Je besprekt jouw wensen samen met de fotograaf. Vervolgens op de dag van de sessie gaan jullie lekker veel foto’s maken. Zo iets tussen 100 of 1000. Dus geen zorgen als je net je ogen dicht had ;). Zo’n zwangerschapsfotosessie kan 1 tot mogelijk 2 uur duren. Dus ontspan! Trek mooie kleding aan of leg alvast een aantal sets klaar… zo kan je tijdens de sessie snel omkleden.

Je doet het om een leuke herinnering te hebben dus have fun!

Alleen de beste fotografen

eZwangerschapskalender werkt alleen met de beste en meest professionele fotografen. Ze zijn vaak niet bekend maar wel erkend door hun collega’s en gewaardeerd door hun klanten.

En hier nog een hele Pinterest board ter inspiratie voor een zwangerschapsfotosessie!

Volg het bord Zwangerschapfotografie inspriratie van Karolina van Karolina op Pinterest.